MALATYA / YEŞİLYURT - Şehriban Günata Anadolu Lisesi

Eğitime Destek Platformunun düzenlediği 'Özgür Filistin' konulu liseler arası şiir yarışmasında öğrencimiz Fatma Sahra DEMEZ il birincisi olmuştur.

Hukukçu, yazar Sıtkı CANEY'in de katıldığı programda öğrencimiz ödülünü Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER, İl Milli Eğitim Müdürü Behcet BAKIR, Şair Sıtkı CANEY ve İl Müftüsü Şahin YILDIRIM'dan aldı.

Öğrencimiz ve danışman öğretmenlerimiz Nursel ÖKKE ile Zehra KILIÇ hocalarımızı tebrik ederiz.

14-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 15:18 - Görüntülenme: 163